Plaça St. Fortià,1 Bis 08570 TORELLÓ
(Barcelona)
fingest@fingest.net Tel. 93 859 43 72
Home

Nosaltres

Estas aquí:  Inici  /  Nosaltres

A Fingest ens dediquem principalment a la venda i lloguer de pisos, cases, naus, locals, terrenys, pàrkings, etc… ja siguin nous o d’ocasió, en tot moment busquem el que mes s’ajusta economicament a les teves necesitats, per tal de poder gaudir de la teva llar i et busquem el finçament més adequat. També t'oferim el servei d'administració de finques i comunitats de propietaris, ...i molt més

Venta i lloguer de pisos, venta i lloguer de cases, naus, locals, terrenys, pàrkings…

El primer objectiu del nostre equip és cuidar les persones i resoldre les seves necesitats, et busquem la llar que més s’adequat a les teves necesitats, per poder realizar el teu somni on poder formar la teva familia. Ho donem tot pel client I treballem des del cor.

Som persones que formem un equipo que et resolem qualsevol necesitat que puguis tenir per tal de fer del teu somni una realitat, la llar on viuràs amb la teva familia. 

El nostre equip

L'equip de Fingest estarem encantats d'atendre les vostres consultes i oferir-vos el servei de confiança de sempre per ajudar-vos. Accedeix aquí per conèixer amb detall els integrants.

    Llegir més    

Des del 2004 estem oberts a ajudar gent particular, a fer contractes de venda, lloguer, trobar finançament, gestió de notaries, etc… cobrant només la gestió realitzada adaptada al servei.

Si vols informació addicional, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats d'atendre`t, accedeix des d'aquí al formulari.

    ConsUlta'ns    


Destaquem

A continuació mostrem destacades les últimes novetats, recomanacions i informació relacionades amb Fingest i el sector, accedeix a cadascuna d´elles per llegir més