Plaça St. Fortià,1 Bis 08570 TORELLÓ
(Barcelona)
fingest@fingest.net Tel. 93 859 43 72
Home

Arquitectura modular

Estas aquí:  Inici  /  Arquitectura modular

Un dels principals avantatges de la construcció modular és el seu baix impacte sobre el medi ambient gràcies a la construcció responsable i optimitzada, amb una mínima generació de residus, seguint criteris de sostenibilitat en tot el procés constructiu i una utilització de materials totalment reciclables.

Eficiència energética y respecte al medi ambient

El sistema de construcció modular permet dissenyar cada habitatge totalment a la mida del client, adaptat a les seves necesitats concretes de funcionalitat i amb total llibertat de disseny i distribució..

Fent realitat la casa dels teus somnis

Dissenyem el projecte conjúntamnet amb el client amb plena llibertat de distribució. El departament tècnic d'arquitectura s'encarrega de dissenyar, redactar i tramitar tota la documentació tècnica necessària.

Rapidesa i precisió

La rapidesa que garanteix la industrialització dels sistemes de construcció d'una casa modular permet aconseguir terminis d'execució d'obra realment extraordinaris, evitant qualsevol imprevist durant l'execució de la mateixa.

El control de tot el procés arquitectònic des de la fase inicial de projecte fins l'obra final, garanteix la tranquilitat de saber que el pressupost inicial no es veurà modificat durant el transcurs de l'obra, gràcies a la industrialització de processos.


Destaquem

A continuació mostrem destacades les últimes novetats, recomanacions i informació relacionades amb Fingest i el sector, accedeix a cadascuna d´elles per llegir més